Afbeelding tegelzetbedijf C. de Jong
laad afbeelding
Menu
Introductie afbeelding

Over ons

Tegelzetbedrijf Cornelis de Jong is gestart als zelfstandige onderneming in 2015.

Na in 2000 succesvol de vakopleiding tot tegelzetter aan het centrumvakopleiding te Drachten hebben afgerond, is Cornelis de Jong gaan werken bij verschillende tegelzetbedrijven om zo de nodige ervaring op te doen in dit vak.

 

Nu 15 jaar later heeft tegelzetbedrijf Cornelis de Jong de nodige kennis en technieken is huis om uw badkamer, toilet, keuken, (kamer)vloer etc. naar uw eigen wens te kunnen betegelen, de mogelijkheden hierin zijn vrijwel onbeperkt. Of het nu gaat om uw nieuwbouw woning of u gaat uw woning renoveren, het eindresultaat zal prachtig zijn.

 

Door de nauwe samenwerking met andere tegelzetbedrijven, die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd op kwaliteit is het niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor bedrijven interessant een offerte (op project basis) aan te vragen, door dit brede netwerk is het dus mogelijk om met meerdere tegelzetters een project te starten en af te ronden.

 

Als u gaat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en heeft u interesse in ons werk, dan kunt u contact met ons opnemen zodat wij vrijblijvend een passende offerte voor u kunnen maken.

Informatie over tegelzetbedrijf cornelis de jong